TORNEIG ELS GERDS

Hola companys! aquest cap de setmana tant calorós hem celebrat el torneig d’ELS GERDS!!!
Tot i les altes temperatures, l’ambient va ser fantàstic. 30 valents participants van prendre sortida i, al finalitzar, van poder degustar un petit tastet de l’àmplia carta que ofereixen a ELS GERDS. Gràcies Roser, i a tota la colla que et fan possible cuinar per els nostres paladars. PER MOLTS ANYS!
De tots els participants, només un va ser capaç de guanyar el camp. Per tant, el merescudíssim guanyador del torneig va ser l’IÑAQUI MARÇAL!!!
Al marge però, aquesta era l’última prova del rànquing de 2015. El lideratge estava bastant sòlid, però l’iñaqui com a ferm candidat, va donar-ho tot fins l’últim moment. Així doncs no va ser possible, i el guanyador del rànquing de 2015 ha estat en JOSEP IGLESIES!!!
Gràcies a tots per fer de Can Pascual, un gran camp de millors pitchandputteros! FINS AVIAT!!!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.