TORNEIG SANT HILARI SACALM

Immillorable ambient en el torneig sant hilari sacalm celebrat aquest diumenge. Em reitero en aplaudiments per tots els presents.

Gracies també, a l’alcalde i la regidora d’esports d sant hilari, per la seva participació en l’entrega d premis i a l’aportació de la mateixa. Als components del HAG per ajudar en l’organitzacio del torneig i fer que, juntament amb tothom que ens acompanya dia a dia, el pitch and putt Can Pascual es vagi fent un espai en el cor dels jugadors.

El dia es va aixecar ennuvolat i, tot i la xafogor, es va poder jugar amb una temperatura òptima. Un total de 37 participants van omplir una sortida de diumenge plena de bon pitch i millor bon rotllo.  El guanyador en categoria scratch, i per tant del torneig,  va ser en JOAN CAMPDELACREU amb una targeta de 40 punts! FELICITATS CAMPIÓ!!!

 En les categories handicap, dos jugadors locals es van alçar amb el trofeig. En handicap superior va ser en Jordi Fornés amb una targeta de 40 punts, i en handicap inferior en Jaume enrich amb una targeta de 42 punts. FELICITATS ALS LOCAL PLAYERS!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Competicions, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.