TORNEIG PASTISSERIA MIR

Hola companys, com bé sabeu, aquest cap de setmana hem celebrat el torneig PASTISSERIA MIR!!!
Un total de 31 participants es van repartir en les dues sortides, divendres tarda (15) i diumenge matí (16). Gràcies a tots per les bones maneres alhora de competir. És molt d’agraïr que al marge de la competició, predomini el bon ambient. I d’això… anem sobrats! jajjajaj
Com no, gràcies també al patrocinador. Un any més, ens van oferir una degustació de les seves molt bones maneres a l’obrador. Una coca de benvinguda i un apetitu per recuperar forces, van ser un petit ventall del que podeu trobar a la botiga. De veritat que, si us agrada la pastisseria, val la pena deixar-s’hi caure. 
Bé, anem de cara als guanyadors! En categoria scratch,  la victòria fou pel jugador local  amb millor forma del moment, en JOSEP IGLESIES MIRALPEIX (RIBET) que va firmar una targeta de 51 cops amb 3 birdies i la resta pars. FELICITATS MÀQUINA!!! I en categoria handicap, amb 41 punts, un submarí local,  en JAUME ENRICH MASFERRER! FELICITATS MISTER!!!
Apa doncs, gràcies a tots i fins la propera ocasió! SALUT I BIRDIES!!!
Aquesta entrada ha esta publicada en Competicions, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.