TORNEIG NADALENC

Hola companys!!!
aquest diumenge vam tancar l’any amb el mateix bon rotllo amb què el vam començar. De fet, no és d’estranyar. Hi ha dies millors i pitjors, però el bon rotllo del jugador de pitch and putt fa que aquest esport no  mori mai.
És tant senzill com trobar una data, perquè uns dies uns i uns dies d’altres, acudint a la cita sobrats de ganes de passar un bona estona. Així que, per males èpoques que es passin, esperem poder-nos anar trobant als camps de pitch and putt.
Al que anem, ja no m’enrotllo més. En un dia ennuvolat, amb més fred del que estem acostumats últimament, vam celebrar el torneig de nadal. Un bon esmorzar de brasa per entrar el calor i 18 forats ben “pitchandputteros”, van deixar moments emmarcats i un sol guanyador de ambdues categories. El  guanyador amb 52 cops va ser el jugador local…. EDUARD PAGÈS VILÀ! Felicitats màquina!
Gràcies a tots per un 2015 immillorable i fer de l’última trobada d’enguany a Can Pascual, un fantàstic preludi pel 2016. Salut i molt bones festes a tothom. BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!!!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.