TORNEIG DE CA L’ARIMANY

Companys! com no podia ser d’altra manera, gràcies a tots pel bon ambient en el torneig de CA L’ARIMANY!!!!  i crec que parlo en nom de tots, per donar les gràcies al patrocinador per la boníssima botifarra d’esmorzar i les safates d’embotits casolans pels guanyadors de les diferents categories.
Els afortunats guanyadors en categoria scratch, amb un resultat de 39 punts, van ser en JOSEP IGLESIES i l’ANGEL NAVARRO! I en categoria handicap, amb un resultat de 43 punts, en DANI MIRALPEIX i el debutant DAVID CARBONELL! FELICITATS A TOTS!!!!
No està de més, a convidar-vos a visitar la petita botigueta de CA L’ARIMANY. Trobareu productes de molt bona qualitat, que de ben segur, us farà repetir. La trobareu al carrer camprodon, 4 d’Arbúcies.
Una vegada més, dir que és un plaer organitzar aquestes trobades de bon ambient i millor pitch and putt i fins la propera ocasió! SALUT I BIERDIES!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.